O.N.K. Zijspannen Masters - Quads Masters 2020 
H.A.M.C.  St. Isidorushoeve 
1 maart 2020


                                       

AFGELAST!

  De H.A.M.C. dankt alle vrijwilligers voor hun hulp in de aanloop naar het ONK en de massale opkomst!   Vlaggers-schema 

Voor aankomende rijders is het terrein zaterdag open van 16.00-22.00 uur (dan gaat de poort dicht!), zondagmorgen moeten alle rijders eerst langs het secretariaat bij de hoofdingang voor hun kaarten.
Zondagmorgen is het secretariaat bij de hoofdingang geopend van 0.600 uur tot 14.00 uur.
Inschrijven 's morgens in de kantine van 07.30 uur tot 8.30 uur en niet bij het secretariaat.

Rijders worden verzocht om van de Goorsestraat en de borden aan te rijden en niet op de navigatie, dit i.v.m. de bocht naar het circuit.
>  Er kan overnacht worden door deelnemers van zaterdag 29 februari op zondag 1 maart, de kosten hiervoor zijn €10 per voertuig.  <

Er zijn zeven ONK Sidecar Masters en elf ONK Quad Masters wedstrijden in 2020. De opening is vroeg in het jaar op zondag 1 maart en deze zal georganiseerd worden door de HAMC in St. Isidorushoeve, die graag weer een Zijspan en Quad wedstrijd wilde organiseren.  De organiserende club H.A.M.C. heeft al menige ONK wedstrijd georganiseerd in haar 54-jarige bestaan.

Maar liefst vijf ONK Sidecar Masters wedstrijden staan er gepland voordat op 18 en 19 april de WK Zijspan competitie van start gaat in Oss, genoeg mogelijkheid voor alle WK teams om zich optimaal voor te bereiden middels het ONK voor de start van het WK! De H.A.M.C. verwacht WK teams uit verschillende landen en natuurlijk de Nederlandse topteams die na de wintervoorbereiding in St. Isidorushoeve willen weten waar ze staan in deze eerste krachtmeting. Het belooft veel spektakel op 1 maart a.s.

De Nederlandse toprijders hebben allemaal een nieuwe bakkenist en moeten nog de nodige meters maken om aan elkaar te wennen. De Nederlandse kampioen Koen Hermans gaat in 2020 rijden met de Belgische bakkenist Glenn Janssens, Etienne Bax met Nicolas Musset, meervoudig wereldkampioen Daniel Willemsen heeft zijn oude maatje Caspar Stupelis gestrikt en Julian Veldman gaat rijden met de Tsjech Ondrej Cermak. Gert van Werven gaat net als vorig jaar rijden met Peter Beunk.

Naast de zijspannen rijden ook de toppers in de Quad klasse in het Kötterbos voor de eerste punten van het ONK masters kampioenschap. Mike van Grinsven en Joe Maessen waren vorig jaar de sterksten en zullen ook dit jaar voor het podium strijden. De quad-klasse sluit uitstekend aan bij de zijspanklasse en de vierwielers staan garant voor spectaculaire manches.

In het bijprogramma rijden de jeugdklassen NK Junior Zijspannen en NK Junior Quads, die hier ervaring op kunnen doen op het mooie circuit van de H.A.M.C.   


Een overvol programma met rijders uit binnen- en buitenland staat deze zondag garant voor veel kijkplezier en de H.A.M.C. zal zorgen voor een goed geprepareerd circuit en veel nevenaktiviteiten voor de kinderen. In de tent is er muziek en een drankje voor een gezellige sfeer. Het circuit is bereikbaar vanaf de provinciale weg Goor-Haaksbergen (N347) en wordt in St. Isidorushoeve met borden aangegeven.

U bent van harte welkom op zondag 1 maart a.s.! De trainingen beginnen om 09.00 uur en het starthek valt rond het middaguur voor de eerste keer. Entreeprijzen: tot 12 jaar gratis entree – jeugd van 13-17 jaar € 10,00 – boven de 18 jaar € 20,00


  
Inschrijving rijders: Zijpspancombinatie €40,00 (4 bandjes: rijder/passagier en 2 monteurs)  Quad €30,00 (2 bandjes: rijder en monteur).  Bij inschrijving kan team/rijder max. 2 pits bandjes bijkopen voor €30,00 per stuk.


>UPDATE 20-02-2020 Voorlopige deelnemerslijsten: zijspannen | quads | Youngster Sidecar & Quad | Junior Sidecar & Quads   > Aanvullend Reglement  > Tijdschema Voorlopig schema


Circuit 't Kötterbos, Binnenveldweg 45, 7482 NB St. Isidorushoeve (Haaksbergen)  Telefoon 074-3575505  E-mail: info@hamc.nl  
Circuit | Route beschrijving

Copyright H.A.M.C. St. Isidorushoeve 2020