Beste jeugdleden en ouders,

Trainingsmogelijkheden voor jeugdrijders op de zaterdag:
Tijdens de reguliere zaterdagtraining is de grote baan 3 x 15 minuten speciaal voor de jeugd t/m 85 cc grote wielen, jeugd quadrijders en beginnende rijders gereserveerd. 
De geoefende 85 cc grote wielen en geoefende quadrijders mogen op de grote baan, maar als zij hiervoor kiezen dan mogen ze niet meer rijden in de 3 x 15 minuten voor de jeugd. 
Dus of/of en niet en/en. Kom op tijd, zodat je ook het eerste kwartier benut! 
Trainingstijden jeugd: 14.00 tot 14.15 uur, 15.00 tot 15.15 uur en 16.00 tot 16.15 uur


Quads:
Met ingang van dit seizoen kunnen quadrijders tot 16 jaar niet meer deelnemen aan club- en Twentecup wedstrijden, omdat het vanuit de KNMV niet toegestaan is hen bij de tweewielers in te laten rijden. Vanaf 16 jaar mogen quadrijders bij clubcrossen in de zijspanklasse deelnemen en worden zij apart geklasseerd (1 beker per 5 deelnemers).Solo’s, quads en zijspannen mogen tijdens reguliere trainingen wel samen rijden.Quads moeten voorzien zijn van een dodemansknop met snoer.Bij voldoende animo kunnen quadrijders tot 16 jaar deelnemen aan de jeugdtrainingen; zie onderstaande data.

Koninginnedagtraining / jeugdopstapdag:
Ook dit jaar gaan we er weer een leuk evenement voor het gehele gezin van maken. Wellicht dat jullie vrienden en/of klasgenootjes hebben, die ook wel eens een rondje willen rijden. Neem ze dan vooral mee op 30 april a.s.

EHBO

Bij de jeugdtrainingen is een gediplomeerd EHBO’er aanwezig.

Voor vragen, opmerkingen en/of ideeën kun je terecht bij één van de leden van het jeugdbestuur.
Verder kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken. Iedereen die een steentje bij wil dragen kan zich bij het jeugdbestuur opgeven.
Foto’s en stukjes ten behoeve van de website kunnen altijd bij onze webmaster Han van Ulsen per e-mail (info@hanvanulsen.nl) aangeleverd worden.


Tot ziens in ’t Kötterbos!


Met vriendelijke groet,

Het jeugdbestuur Herald & Kees- Binnenkort komen er weer nieuwe "In de picture" voorstellingen, voor info kun je contact opnemen met Marjon Augusteijn  06-41216029 -


Jeugdhonk 2005  | Jeugdhonk 2007 |  Jeugdhonk 2009  

Alle verslagen zijn gemaakt in een PDF formaat.
Om deze verslagen te kunnen lezen heb je een PDF reader nodig. 

De meest bekende is Adobe Reader , maar een snellere en lichtere reader is Foxit.

Met vragen of aanlevering van tekst / foto's kun je me mailen: info@hanvanulsen.nl
Met vriendelijke groet, Han van Ulsen.