HAMC St. Isidorushoeve ook op Facebook

Rijdersbespreking


Dinsdag 7 januari is de jaarlijkse rijdersbesprekig. Vanaf 19.00 uur kun je je lidmaatschap betalen en een Districtslicentie aanschaffen. Vul hiervoor alvast de aanvraag in , print deze uit en neem hem dinsdag mee, samen met een pasfoto. Om 20.00 uur begint de rijders bespreking. Op 1 februari sluit de voorinschrijving van de Uitwisselings motorcross. Per abuis is in de mail naar de leden komen te staan dat je als normaal lid (20,-) niet aan kon melden bij de UMX maar dat kan wel !!  De H.A.M.C. wenst iedereen een sportief en gezond nieuw jaar.


KNMV verlaagt de kosten van een tweede licentie

Op veler verzoek heeft de KNMV besloten om de prijs voor een tweede licentie in een andere tak van motorsport te verlagen. In plaats van het volle pond betaal je nu met terugwerkende kracht vanaf 7 november 2013 voor een tweede licentie in een ander tak van sport € 100,00. Een tweede licentie in dezelfde discipline van motorsport blijft gewoon € 57,00. Daarnaast blijft de offroad licentie als tweede licentie ook € 57,00.  KNMV site...Welkom nieuwe KNMV-trainers!

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in een hotel in Duiven, hebben de geslaagden voor de opleiding assistent motorsporttrainer (MT-2) en zelfstandig motorsporttrainer (MT-3) uit handen van directeur Patrice Assendelft hun diploma ontvangen. Assendelft gaf aan het een 'voorrecht' te vinden om het diploma aan de kersverse KNMV-trainers uit te reiken. Zij staan nu aan het begin van hun trainerscarrière en Patrice Assendelft benadrukte om vooral contact met de clubs te zoeken om daar jeugd te gaan trainen en de juiste basisbeginselen aan te leren. Aan de basis van talentontwikkeling zijn de trainers van 'onschatbare waarde', aldus de KNMV-directeur. Daimler Eijsink uir Haaksbergen heeft ook het papiertje gehaald.  KNMV site...KNMV ONK kalender 2014 bekend.  

De KNMV heeft het programma van de motocrosswedstrijden voor het ONK 2014 voor zowel de solo's als de zijspannen bekend gemaakt. De H.A.M.C. organiseert een ONK zijspannen op 6 april 2014.  Complete kalender


Twentecup 2013 volbracht, bekijk hier de uitslagen

De Twentecup Cross van Reutum werd op 27 oktober aan de Snoeymansweg verreden. Dit was tevens de laatste wedstrijd van het Twente Cup seizoen dus aansluitend na de wedstrijd is de prijs uitreiking bij Cafe – Restaurant  Morskieft, Ootmarsumseweg 303, 7667 PB te Reutum.Hierbij nodigen wij u uit voor het meedoen aan onze kaartavonden, die ook dit jaar weer gehouden zullen worden in onze kantine in het Kôtterbos te St.Isidorushoeve, waar de koffie voor u klaar staat en gezelligheid geen tijd kent.
De avonden beginnen om 20.00 uur.

U kunt deelnemen aan het kruisjassen en hartenjagen. Men maakt elke avond kans op een van de dagprijzen.

De donderdagen waarop deze kaartavonden worden gehouden zijn :

     31 oktober 2013
     14 november 2013
     12 december 2013
       9 januari 2014
       6 februari 2014
       6 maart 2014

We hopen dat u alle avonden van de partij zult zijn en wensen u alvast gezellige en sportieve kaartavonden toe. Let wel, wij sluiten de kantine om 24.00 uur!!!!!!!!!

Het bestuur van de HAMC en kaartorganisatoren.Alweer een clublid van de H.A.M.C. kampioen.

Bjorn Zwoferink uit Rijssen  kwam dit jaar uit in de 85cc kleine wielen klasse en reed met zijn 12 jaar voor het eerst mee op de 85cc motor. Het team heeft er voor gekozen dit seizoen alle NK wedstrijden te rijden, wedstrijden met gemiddeld 30 rijders aan de start. Er werden ruim 17 wedstrijden gereden onder sportieve omstandigheden. In de wedstrijden volop sportieve strijd en na de wedstrijd hadden ze veel lol en plezier met elkaar!
Bjorn heeft een super debuutseizoen gereden met hoogte- en dieptepunten, de eerste dagoverwinning in Arkel en gevallen in Hellendoorn. Hierbij liep Bjorn een zere voet op, waarschijnlijk een kneuzing. In het ziekenhuis dachten ze aan een breuk, maar Dr. Norel in Nijmegen was van mening dat het gips er wel af kon en gaf groen licht voor een wedstrijd in Markelo. De ene laatste wedstrijd in Arkel wist Bjorn een voorsprong van 20 punten op te bouwen in de tussenstand en de laatste wedstrijd ging helaas niet door wegens de vele regen. Bjorn was nu Nederlands Kampioen 85cc kleine wielen.

De H.A.M.C. feliciteert Bjorn met het behalen van zijn eerste titel!

Weekkrant | Facebook Bjorn Zwoferink

Grondman/Verhagen Nederlands kampioen zijspancross 2013.De H.A.M.C. feliciteert clublid Marcel Grondman met het behalen van de Nederlandse titel zijspancross samen met Christian Verhagen.


Brommercross, 6 uur lang, op zaterdag 5 Oktober 2013 in St. Isidorushoeve.De laatste brommercross van dit seizoen werd in ‘t Kötterbos verreden. Na de afgelasting op 21 september werd de 6 uurs cross nu verreden op 5 oktober. Iedereen, jong en oud, die een brommer heeft kon hier aan meedoen. 

 Foto's...   Uitslag...MC de Toerenteller organiseert Jeugd trainingsdag op zaterdag 12 oktober 2013

Helaas moeten we de trainingsdag van zaterdag 12 oktober aflasten in verband met de alsmaar blijvende regenval. Op deze manier sparen we de baan voor de wedstrijd van zondag. Deze gaat wel gewoon door.

Motorclub de Toerenteller organiseert op zaterdag 12 oktober alweer voor de 7e keer de jeugd trainingsdag op het circuit aan de Snoeymansweg in Reutum, waar op zondag 13 oktober de Twentecup wedstrijd verreden gaat worden. We hebben weer een aantal trainers en crossers met bekende namen om dit circuit zaterdag te gaan gebruiken en jullie een jeugdtrainingsdag aan te bieden. De training zal starten om 09.00 uur en zal afgelopen zijn omstreeks 15.00 uur. Deze trainingsdag is bedoeld voor jeugdrijders in de klassen 65cc, 85cc en de MX2 jeugdrijders, en dus helemaal op deze rijders gericht. Het is wel noodzakelijk om een geldige KNMV-licentie te bezitten.
De kosten per rijder zullen € 25,- zijn , te voldoen aan de baan bij Wilco Oolbekkink. Het is wel nodig om je op te geven bij Martin Slot op onderstaand mail adres. Doe dit tijdig want vol = vol

Bij de opgave de volgende gegevens vermelden:
   
    * Naam van de rijder(ster)
    * Klasse 65cc, 85cc of MX2 jeugd.
    * Naam, adres en telefoonnummer van ouder of begeleider

Voor verdere vragen, opmerkingen of suggesties kun je altijd even contact met me opnemen op mjmslot@kpnmail.nl of op 06-20399044

Van 30 augustus t/m 1 september 2013 is de H.A.M.C. weer gastheer voor het Rollende geweld uit de oorlogsjaren.


Dat weekend houden de mannen en vrouwen van Keep Them Rolling het Twente-Achterhoek weekend "Rolling Steel".
Het thema dit jaar is Maintenance en verder is er dit jaar speciale aandacht voor voertuigen van Canadese of Engelse makelij naast alle types WW-II voertuigen, van parafiets tot tank.
Bovendien staan er weer de nodige kramen en is er een ruilbeurs.

Organisatie KTR-evenement Achterhoek-Twente ( www.twente-achterhoekweekend.nl/index.html )

Facebook Rolling Steel:  facebook.com/twenteachterhoekweekend


Zaterdag 17 augustus a.s. Clubcross

Op zaterdag 17 augustus werd er bij de H.A.M.C. de 4e clubcross St. Isidorushoeve en tevens 5e Twentecup wedstrijd gereden.

Foto's huldiging Clubcross 17-08-2013   Foto's clubkampioenen 2013   Meer foto's bij Petra's fotohoekje

Uitslagen...

Jeroen Leferink moest in de bak bij Jan ten Thije ter ere van zijn vrijgezellenfeestje.


50cc lange duur cross op zaterdag 21 september 2013 in St. Isidorushoeve. 

Voor de eerste keer wordt er in ‘t Kötterbos een 9 urencross verreden. Iedereen, jong en oud, die een brommer heeft kan hier aan meedoen. 
Je kunt je nu Hier inschrijven. Alle informatie staat in deze brief. De inschrijving sluit op 14 september.


Zaterdag 6 juli a.s. worden de uitwisselingswedstrijden gereden in St. Isidorushoeve op het circuit in het Kötterbos.

Er wordt gereden in de klassen 65cc, Dames & V40+, MX2 tweetakt, MX2 viertakt, Open en Super.
Inschrijven van 08:00 tot uiterlijk 09:00 uur, de training begint om 09:30 uur. Klik hier voor het tijdschema.  Tussenstanden UMX.
Bij inschrijving moet altijd de KNMV licentie worden getoond. Om mee te kunnen doen moet je uiterlijk op donderdag voor de wedstrijd voor 19:00 uur op de deelnemerslijst staan. Aanmelden van nieuwe deelnemers op de dag van de wedstrijd is niet mogelijk.

Uitslagen


17 juli is de eerste jeugdtraining!
 
De voorinschrijving loopt tot 5 juli. Hierna sluit de voorinschrijving en vind de verdere aanmelding op de dag zelf plaats!
Jullie kunnen je aanmelden door een mail te sturen aan jeugd@hamc.nl of augusteijn_marjon@hotmail.com
 
Vanaf 13:00 begint de inschrijving/aanmelding en om 14:00 gaat de training van start. 
Wij zien jullie graag de 17 juli.
 
Groetjes de Jeugdcommissie


Er is weer een clubcross gereden op zaterdag 22 juni 2013.Uitslagen van de derde clubcross...   Foto's van Petra...


50cc lange duur cross op zaterdag 21 september 2013 in St. Isidorushoeve. 


voor de eerste keer wordt er in ‘t Kötterbos een 9 urencross verreden. Iedereen, jong en oud, die een brommer heeft kan hier aan meedoen. 
Je kunt je nu Hier inschrijven. Alle informatie staat in deze brief. De inschrijving sluit op 14 september.
 

Zaterdag 18 Mei a.s. is de 2e H.A.M.C. Clubcross tevens 3e Twentecupwedstrijd.

Alle info voor rijders is hier te vinden en regel je licentie op tijd! Het is niet mogelijk met daglicentie's deel te nemen.  Reglement

Video...  foto's van Petra hier... en  hier...

Bij de twentecup/clubwedstrijden heeft een aantal rijders in de 50 cc en 65 cc klasse onterecht punten gekregen, terwijl ze minder dan 50% van het aantal ronden ten opzichte van de winnaar hebben afgelegd.
Dit geldt ook voor alle andere klassen, alleen geldt hier de 75% regeling. Dit is alles is conform het reglement van de KNMV.
Dit alles is gecorrigeerd in de uitslagen van alle wedstrijden die tot nu toe zijn verreden, en deze regel wordt ook voor de rest van de te verrijden wedstrijden toegepast. Uitslagen Het was weer erg gezellig in het Kötterbos op Koninginnedag 2013.

     

Dinsdag 30 april organiseerde de H.A.M.C. op circuit 't Kotterbos aan de Binnenveldweg in de  St. Isidorushoeve haar jaarlijkse Koninginnedag jeugdtraining annex jeugdopstapdag.
Het was weer een groot succes mede door de vrijwilligers van de H.A.M.C., allemaal tot volgend jaar op Koningsdag!

239 foto's Koninginnedag 2013...
Foto's © Han van Ulsen en de huldiging van Petra


Foto's ONK St. Isidorushoeve | Uitslagen ONK 07-04-2013


 
                                  Circuit 't Kötterbos, Binnenveldweg 45, 7482 NB St. Isidorushoeve (Haaksbergen)


De Clubcross/Twentecupwedstrijd op zaterdag 16 maart a.s. gaat gewoon door, jullie zijn welkom in St. Isidorushoeve!  Uitslagen...Onze secretaris Anselien is 40 jaar geworden.
Aanleiding voor de terreincommissie om haar een stoel aan te bieden en in het zonnetje te zetten. Namens de hele H.A.M.C. wensen wij Anselien nog vele jaren in goede gezondheid.


  Vlaggersschema 2013  

Zoals bekend zijn alle volledige leden van de HAMC verplicht 1 maal per jaar te vlaggen. Mocht je onverhoopt niet kunnen dan moet je zelf voor vervanging zorgen. Geef de naam van de vervanger door via e-mail helpers@hamc.nl
Zie hier het :
Vlaggersschema


UPDATE Jeugdtraining
Woensdag 13 maart gaat de jeugdtraining weer niet door.
Zodra er meer bekend is over een inhaaldatum krijgen diegene die zich hebben opgegeven weer een mail.


De uitgestelde jeugdtraining van 20 februari wordt nu gehouden op 13 maart a.s.

De training is van 14.00 tot 17.00 uur en de toegang is vanaf 13.00 uur.


De eerste training op zaterdag 02-03-2013


                                             

De eerste training op circuit 't Kötterbos is weer gereden, die baan was hier en daar wat glad door de harde ondergrond maar er werd al weer fanatiek getraind.
Voor de junior rijders is het baantje geheel vernieuwd door de vrijwilligers van de H.A.M.C.
Er zijn enkele foto's gemaakt die jullie kunnen vinden in  het fotoalbum 2013.  Hier...


De jeugdtraining van 20 Februari gaat niet door.

Zodra er een nieuwe datum is vastgesteld komt het op de site te staan en diegene die zich al hebben opgegeven worden per mail benaderd.


De H.A.M.C. is druk met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

De info voor lidmaatschap en contributue voor 2013 en de cross agenda staan weer online en je kunt weer inschrijven voor de Uitwisselings-crossen en de jeugd training.
De site is weer bijgewerkt en de oude berichten kun je nog eens terug lezen door op de linken onderaan deze pagina te klikken.
We wensen jullie succes met opbouwen van de motor en het werven van sponsoren en andere voorbereidingen.


Updates:

 
Lidmaatschap & Contributie 2013 | Trainen | Jeug training | Aanmelden voor de UMX wedstrijden (tot 1 februari geen administratiekosten)UMX
De uitwisselingswedstrijden voor 2013 zijn bekend, St. Isidorushoeve staat op de kalender voor 6 juli 2013. UMX kalender


De KNMV motocrosskalender 2013 is nu ook compleet door toevoeging van NK Nationalen en NK jeugd.  KNMV kalender


Klassenindeling KNMV motocross 2013  De KNMV heeft voor het seizoen 2013 een aantal wijzigingen doorgevoerd in de klassenindeling van de motocross. Het is belangrijk dat eenieder die voor 2013 een KNMV-licentie wil aanvragen dit artikel
goed doorleest zodat duidelijk is welke licentie er aangevraagd moet worden.  Alle info bij KNMV


Kaarten in de winter!!Doe mee aan onze kaartavonden, die ook dit jaar weer gehouden worden in de kantine in het Kötterbos te St. Isidorushoeve.
De koffie staat klaar en gezelligheid kent geen tijd. De avonden beginnen om 20.00 uur en je kunt kruisjassen en hartenjagen. Men maakt elke avond kans op een van de dagprijzen.

De donderdagen waarop deze kaartavonden worden gehouden zijn:
  18 oktober 2012
  15 november 2012
  13 december 2012
  10 januari 2013
   7 februari 2013
   7 maart 2013

Nieuwsberichten archief 2012  2011  2010  2009