Trainingsinfo: Het circuit is gesloten.    info.. | Update: 16-04-2024

Koningsdag vier je bij H.A.M.C. circuit ’T Kötterbos!  

Kom met de hele familie naar motorclub H.A.M.C. voor een gezellige Koningsdag.

Koningsdag 27 april is het jaarlijkse evenement op het terrein van de H.A.M.C aan de Binnenveldweg 45  in St. Isidorushoeve.  Ook dit jaar weer met een Opstapdag voor nieuwelingen, Jeugdtraining  t/m 125cc en jeugd quadrijders.

Waarvoor is deze dag bedoeld?
 
1. Kom je uit de St. Isidorushoeve of nabije omgeving, heb je zelf de beschikking over een crossmotor (tot 125cc) of quad (tot 250cc) maar je hebt geen basis-sportlicentie, dan kun je meedoen aan de opstapdag. Geef je hiervoor op in de kantine tussen 10.00 uur en  11.00 uur. De kosten zijn € 15 en de training begint om 11.00 tot 16.30 uur. Je kunt dan deze dag trainen, onder begeleiding, op een echt circuit.

2. De jeugdtraining is voor rijders die in het bezit zijn van een KNMV basis-sportlicentie. Deze training wordt gegeven door 2 gediplomeerde jeugdtrainers. Deze  training zal worden afgesloten met een wedstrijdje. Graag opgave via het inschrijfformulier via de moto-inside APP. De baan is open van 11.00 tot 16.30

3. Voor jeugd van 4 tot 14 jaar die niet in bezit is van een motor staat een leenmotor klaar. Op deze motor mag je proberen een rondje te rijden. Ook is het mogelijk om een rondje als bakkenist mee te rijden in de H11 zijspancombinatie waar onze lokale kampioen veel kampioenswedstrijden mee heeft gereden. Dit onderdeel is van 13.00 tot 16.00 uur

Voor de niet motorrijders onder ons is er ook van alles te doen;
Verder zijn er nog tal van andere activiteiten zoals: een springkussen, schminken, nagels lakken, kleur/tekenhoekje en een zandbak. Deze festiviteiten vinden ook plaats tussen 13.00 uur en 16.00 uur.   
De toegang is gratis en de kantine is open voor een hapje en drankje.  


Zondag 28 april 2024 ONK/NK/Cup zijspan- en quadwedstrijden in St. Isidorushoeve.             KNMV info | KNMV licentie 2024 |
 
Er zijn negen ONK Sidecar Masters en ONK Quad Masters wedstrijden in 2024. De derde wedstrijd zal georganiseerd worden door de HAMC in St. Isidorushoeve. De motorclub H.A.M.C. heeft al menige ONK wedstrijd georganiseerd in haar 58-jarige bestaan.

Maar liefst vier ONK Sidecar Masters wedstrijden staan er gepland voordat op 12 Mei de WK Zijspan in ons land wordt gereden. Mogelijkheden voor alle WK teams om zich optimaal voor te bereiden door wat ONK wedstrijden te rijden. De H.A.M.C. verwacht daarom WK teams uit verschillende landen en natuurlijk de Nederlandse topteams.

Naast de zijspannen rijden ook de toppers in de quad klasse in het Kötterbos. De quad klasse sluit uitstekend aan bij de zijspanklasse en de vierwielers staan garant voor spectaculaire manches.

Een overvol programma met rijders uit binnen- en buitenland staat deze zondag garant voor veel kijkplezier en de H.A.M.C. zal zorgen voor een goed geprepareerd circuit en veel nevenactiviteiten. In de tent is er muziek en een drankje voor een gezellige sfeer.
De tijdtrainingen beginnen om 09.00 uur en de wedstrijden rond het middaguur.

Het circuit is bereikbaar vanaf de provinciale weg Goor-Haaksbergen (N347) en wordt in St. Isidorushoeve met borden aangegeven. Entree €22.


Inschrijving voor de eerste jeugdtraining op woensdag 27 maart is geopend in de motoinside app
Ook kun je meedoen aan de MTC training in 2024.  Video warming up | Foto's...


Korte Motocross Rookie Training.

De Korte Motocross Rookie Training (KMRT) komt voort uit het MX-masterplan en mag gezien worden als een proeve van bekwaamheid. Deze cursus moet afgelegd worden voordat er gebruik gemaakt kan worden van de KNMV licentie.

Met het doorlopen van een KMRT wordt de rijder goed voorbereid op de rest van zijn/haar motocrosscarrière. De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Een deelnemer betaalt € 40,- voor de cursus. Deze vergoeding komt ten goede van de club en trainer(s).

Trainingsdagen H.A.M.C.: 9 maart, 13 april en 15 juni 2024 vanaf 12.00 uur.  KMRT info...


Training H.A.M.C.

De datum voor de eerste training in 2024 bij H.A.M.C. is nog onzeker, het is al verplaatst van 17 februari naar 2 maart maar ook dat is nog niet zeker. De baan ligt er kletsnat en onbegaanbaar bij en de KNMV moet de baan ook nog goedkeuren i.v.m. verzekering.

Wij houden jullie op de hoogte wanneer we een nieuwe datum hebben voor de eerste training!


Tijdens de jaarvergadering van de H.A.M.C. werden jubilarissen gehuldigd.

Anselien te Rietmolen 25 jaar bestuurslid, Frans ten Thije 50 jaar lid en Alfons Vehof 40 jaar lid.

 


Nieuws van de UMX!

De UMX-organisatie heeft gekozen voor een nieuwe opzet van de competitie in 2024, we gaan terug naar de basisuitgangspunten van de UMX waarvoor deze ooit is opgericht.   UMX | UMX reglement 2024

Vanaf vanavond 20.30u wordt de vooraanmelding van de UMX-competitie geopend via Moto-inside app. Op https://umx.nu/ kun je zien of jouw postcode binnen het gestelde limiet voor de competitie valt.
Klik op vooraanmelding voor de competitie van 2024.
Bij de klasse V45+, 125cc, 250cc en 500cc is het belangrijk om je zo snel mogelijk in te schrijven, hiermee vergroot je de kans dat je gewenste rijnummer nog beschikbaar is. De rijnummers worden vergeven involgorde van aanmelding.
De 50cc, 65cc, 85cc en dames klasse hebben tot 14 februari recht op hun rijnummer van vorig seizoen te behouden.

Gedurende het seizoen moet je je voor elk evenement apart inschrijven en betalen via de Moto-inside app, dit kan uiterlijk tot de donderdag avond 19:00u.


Nieuws voor het Motocross-seizoen 2024.

Lidmaatschap & Contributie 2024 | Agenda 2024Motocrossreglement 2024


4x4 Treffen 2023 was een succes.

Het laatste evenement in seizoen 2023 was het 4x4 Treffen, ondanks de vele regen de laatste tijd hadden we een geslaagde dag met mooi weer.  Video's | Foto's | Petra's fotohoekje

Het circuit is nu gesloten tot ergens in maart 2024, als het goed weer is kunnen dan de trainingen weer beginnen.
Wij danken het bestuur en alle vrijwilligers voor de werkzaamheden in 2023 en kijken al uit naar het voorjaar.


Keep Them Rolling 2023.

Foto's van het evenemet in het fotoalbum op de H.A.M.C. website.


Zaterdag 7 oktober 2023 6-uurs brommercross bij de H.A.M.C.  

De H.A.M.C. organiseerde op 7 oktober weer een ouderwetse brommercross.  Foto's | Foto's Petra | Uitslagen